Tregu

Kompania ka ndërmarrë një sërë fushatash publicitare në mediume të ndryshme për ndërgjegjësimin e konsumatorëve mbi produktin tonë si dhe vlerat ushqyese që ai mbart. Duke qenë gjithmonë pararojë të cilësisë ne synojmë që në një të ardhme të aftërt të zotërojmë tregun vendas dhe të konkurojmë denjësisht në tregun Europian.

View the embedded image gallery online at:
http://www.reas.al/al/rreth-nesh/tregu#sigFreeId8861473617
View the embedded image gallery online at:
http://www.reas.al/al/rreth-nesh/tregu#sigFreeId941bf910ad
View the embedded image gallery online at:
http://www.reas.al/al/rreth-nesh/tregu#sigFreeId953a48308e
View the embedded image gallery online at:
http://www.reas.al/al/rreth-nesh/tregu#sigFreeIdb68e9d5b3d